belgischeunie@unionbelge.be

10 ANS DU B.U.B. A PAIRI DAIZA – 10 JAAR B.U.B. IN PAIRI DAIZA – 10 JAHRE B.U.B. IN PAIRI DAIZA (30.06.2012)

10 ANS DU B.U.B. A PAIRI DAIZA – 10 JAAR B.U.B. IN PAIRI DAIZA – 10 JAHRE B.U.B. IN PAIRI DAIZA (30.06.2012)

Photos – foto’s B.U.B.

Le 30 juin 2012, le B.U.B. a fêté ses 10 ans d’existence avec un repas, des discours et une promenade dans le magnifique parc exotique de Pairi Daiza dans la province du Hainaut. Une cinquantaine de participants y ont confirmé leur attachement à une nouvelle Belgique unitaire ! L’ambiance était très décontractée et estivale. Sans doute, un avant-goût du futur brillant qui attend les Belges s’ils votent BELG-UNIE.

Op 30 juni 2012 heeft de B.U.B. zijn tienjarig bestaan gevierd met een maaltijd, toespraken en een wandeling in het prachtige exotische park Pairi Daiza in de provincie Henegouwen. Een vijftigtal aanwezigen hebben er hun gehechtheid aan een nieuw unitair België bevestigd ! De sfeer was zeer ontspannen en zomers. Ongetwijfeld een voorsmaakje van de schitterende toekomst die de Belgen wacht als ze BELG-UNIE stemmen.

Organisateur / Organisator: Adrien Mertens (membre namurois du conseil du parti – Naams lid van de partijraad)

 

ParseError thrown

syntax error, unexpected 'new' (T_NEW)