info@unionbelge.be - info@belgischeunie.be

LES DIABLES ROUGES ECRIVENT DE L’HISTOIRE – DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS – DIE ROTEN TEUFEL SCHREIBEN GESCHICHTE

LES DIABLES ROUGES ECRIVENT DE L’HISTOIRE – DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS – DIE ROTEN TEUFEL SCHREIBEN GESCHICHTE

De derde plaats voor de Rode Duivels op 14 juli 2018 - La troisième place pour les Diables Rouges le 14 juillet 2018 - Photo - foto FIFA.com

De derde plaats voor de Rode Duivels op 14 juli 2018 – La troisième place pour les Diables Rouges le 14 juillet 2018 – Photo – foto FIFA.com

L’EQUIPE DE FOOTBALL BELGE REMPORTE UNE TROISIEME PLACE HISTORIQUE

Le 14 juillet 2018 à Saint-Petersbourg, les Diables Rouges ont battu l’Angletterre 2-0 dans la petite finale de la Coupe du Monde en Russie assurant ainsi la troisième place au classement pour notre pays. Par cette victoire, la Belgique améliore son résultat du Mundial de 1986 lorsque les Diables Rouges terminaient quatrièmes.

Pour le B.U.B., les Diables Rouges prouvent que la Nation belge existe bel et bien quoi que disent certains particrates. Sans ces derniers, il n’y aurait d’ailleurs pas de grands problèmes politiques en Belgique !

BELGISCHE VOETBALPLOEG BEHAALT HISTORISCHE DERDE PLAATS

Op 14 juli 2018 versloegen de Rode Duivels in Sint-Petersburg Engeland met 2-0 in de kleine finale van de Wereldbeker in Rusland waardoor ze voor ons land de derde plaats in het klassement behaalden. Door deze overwinning verbetert België zijn resultaat van de Mundial van 1986 toen de Rode Duivels vierde eindigden.

Voor de B.U.B. bewijzen de Rode Duivels dat de Belgische Natie wel degelijk bestaat wat sommige particraten ook mogen beweren. Zonder deze laatste zouden er trouwens geen grote politieke problemen in België zijn !

DIE BELGISCHE FUSSBALLMANNSCHAFT ERREICHT HISTORISCHEN DRITTEN PLATZ

Am 14. Juli 2018 schlugen die Roten Teufel in Sankt-Petersburg England mit 2 zu 0 im kleinen Finale der Weltmeisterschaft in Russland wodurch sie den dritten Platz der Rangliste sicher stellten. Durch diesen Sieg verbesserte Belgien sein Ergebnis der WM 1986 als die Roten Teufel am vierten Platz endeten.

Für die B.U.B. beweisen die Roten Teufel, dass die belgische Nation ja wirklich besteht, was manche Partikraten auch behaupten könnten. Ohne diese letzte würde es auch keine grossen politischen Probleme in Belgien geben !